تصمیم آخر درویش: فسخ قرارداد با سه بازیکن پرسپولیس نیازمند حاضر به اصلاح قراردادش نشد حسرت چند سرخپوش بابت جدایی کارتال مشکل بزرگ پرسپولیس برای ثبت قرارداد‌ها غیبت خارجی‌های استقلال و پرسپولیس در هفته‌های اول؛ نوشدارو بعد از مرگ سهراب تاریخ و ساعت بازی تیم‌های النصر و الاتحاد در سوپرکاپ عربستان | تقابل رونالدو و بنزما در دل صحرا بیرانوند: حاضرم برای تیم ملی هاکی به میدان بروم + عکس اودیون ایگالو مهاجم مدنظر پرسپولیس کیست + رزومه و تیم‌های سابق دردسر عجیب سرخ‌ها | قرارداد ۵ بازیکن ثبت نشد تاریخ و ساعت بازی ملوان و سپاهان در لیگ برتر فوتبال | بازگشت به قتلگاه بازگشت دوباره یاغی به استقلال! غیبت ۵ بازیکن رئال در اولین هفته لالیگا معاون سلامت و تربیت‌بدنی شهرداری مشهد: بزرگ‌ترین کمپ ورزشی شرق کشور، زودتر از موعد به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یوسوپوف تراکتوری نشد برنامه جدید استقلالی‌ها برای آل کثیر حمایت وحید امیری از پرسپولیس + عکس تاریخ و ساعت بازی تراکتور و استقلال در لیگ برتر فوتبال | شروع با طعم انتقام پخش زنده بازی پرسپولیس و فجر سپاسی (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

تردید در دنیا برای برگزاری المپیک توکیو| دردسر جهانی!

  • کد خبر: ۷۴۱۴۱
  • ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
تردید در دنیا برای برگزاری المپیک توکیو| دردسر جهانی!
بررسی یک شرکت بین المللی نشان می‌دهد بیش از نیمی از مردم جهان برای برگزاری المپیک توکیو تردید دارند.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، یک تحقیق جهانی که روز سه شنبه منتشر شد، نشان می‌دهد تصمیم برای ادامه بازی‌های المپیک توکیو به ویژه در میان مردم در کشور میزبان با تردید جهانی روبه‌روست.


بر اساس تحقیقات شرکت بین‌المللی IPSOS، هم فقط ۲۲ درصد شهروندان ژاپنی فکر می‌کنند بازی‌های المپیک باید برگزار شود. در میان کشورهای مورد بررسی، کره جنوبی با ۱۴ درصد کمترین اشتیاق را برای برگزاری المپیک دارد.


این شرکت روزهای ۲۱ می تا ۴ ژوئن (۳۱ اردیبهشت تا ۱۴ خرداد) ۱۹ هزار و ۵۱۰ نظرسنجی از ۲۸ کشور جهان درباره بازی‌های المپیک توکیو انجام داده است. سوالات مطرح شده سعی در سنجش میزان حمایت از برگزاری این رویداد در حین بحران کرونا و همچنین میزان علاقه به بازی‌های المپیک داشت.


براساس آمار منتشر شده، ۴۳ درصد اعتقاد داشتند بازی‌ها باید برگزار شود که در این بین ترکیه با ۷۱ و عربستان با ۶۶ درصد بیشترین علاقمندی را داشتند.


در این نظرسنجی که آیا المپیک فرصتی مهم برای گردهم آمدن جهان به دنبال همه گیری کروناست، ترکیه و عربستان با ۸۱ درصد موافق این موضوع بودند در حالی که در ژاپن این موافقت ۳۱ درصد بود.


در ۲۸ کشور (۱۱ اروپایی، ۸ آمریکایی، ۷ آسیایی و آفریقای جنوبی و استرالیا) مورد بررسی، بیشترین علاقه به بازی‌های المپیک در هند بود که ۷۰ درصد گفتند "علاقه مند" یا "بسیار علاقه مند" هستند. کمترین میزان در بلژیک با ۲۸ درصد و کره جنوبی با ۳۰ درصد بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->